Paula Obad is 1 van de 4 zussen Obad die hier intensief aan het programma hebben meegedaan. Paula is nu 16 jaar en wordt dit jaar 17. Paula is slim en creatief. Op dit moment volgt ze de middelbare school in Karlovac en ze woont 4 kilometer van Vojnic (22 kilometer bij ons vandaan). Tot vorig jaar kwam ze elk weekend en deed ze aan elk zomer- of...

Paula Obad is 1 van de 4 zussen Obad die hier intensief aan het programma hebben meegedaan. Paula is nu 16 jaar en wordt dit jaar 17. Paula is slim en creatief. Op dit moment volgt ze de middelbare school in Karlovac en ze woont 4 kilometer van Vojnic (22 kilometer bij ons vandaan). Tot vorig jaar kwam ze elk weekend en deed ze aan elk zomer- of winterkamp mee. Ook is ze meegeweest op  tournee naar Nederland in juni 2012. Daar heeft ze aangegeven ooit een DTS te willen doen bij Jeugd met een Opdracht. Helaas zijn we haar sinds afgelopen winter een beetje kwijt. Dat komt vooral vanwege een vage relatie met een vage jongen maar ook door neerslachtigheid en onzekerheid. We hopen echt dat we haar hier snel weer zien tijdens de weekend programma -s.

Update: Paula doet sinds 2014 weer aardig mee binnen het programma. Dat komt vooral ook omdat haar verkeringsrelatie vrij serieus is geworden en haar vriend, Adam, ook graag op het project komt.

Read more http://www.gebedsmuur.nl/jongeren/paula-obad/