Kristina is 16 jaar oud. Zij doet ongeveer twee jaar mee aan het jongeren programma van Projekt DUGA. Ze heeft een tweeling zus: Nikolina. Zij waren sinds kort onafscheidelijk. Daar is enigszins verandering in gekomen sinds se vorig jaar (beiden 15 jaar) een nogal serieuze verkeringsrelatie hebben gekregen. Kristina met Eldin Sabic (en Nikolina met Daniël).

Kristina is 16 jaar oud. Zij doet ongeveer twee jaar mee aan het jongeren programma van Projekt DUGA. Ze heeft een tweeling zus: Nikolina. Zij waren sinds kort onafscheidelijk. Daar is enigszins verandering in gekomen sinds se vorig jaar (beiden 15 jaar) een nogal serieuze verkeringsrelatie hebben gekregen. Kristina met Eldin Sabic (en Nikolina met Daniel Raka uit Servie). Het vervelende is dat zowel Kristina als Nikolina hierdoor eigenlijk niet meer meedoen in het jongerenprogramma. Alsof zij vinden dat zij dit niet nodig hebben zodra ze een verkeringsrelatie hebben.

Gebed doet hier wonderen. Kristina heeft afgelopen weekend eindelijk weer eens meegedaan tijdens het kinderprogramma op zaterdag. Het was erg gezellig met haar. Ook Eldin deed mee. Nu nog verwachten dat ook Nikolina weer mee komt doen.

Kristina is in het voorjaar van 2012 meegeweest met de jongeren tournee naar Nederland. Daar heeft ze grote interesse getoond in een opleiding bij Jeugd met een Opdracht. De verkeringsrelatie is gestart tijdens het zomerkamp wat daarna plaatsvond  en helaas hebben we van haar niets meer gehoord over enige plannen in relatie tot Jeugd met een Opdracht.

Kristina en Nikolina wonen samen met hun moeder en tante. Sinds 3 jaar hebben ze geen vader meer.

Read more http://www.gebedsmuur.nl/jongeren/kristina-kicic/